Snedker

Snedker i Århus, Risskov, Egå & Djursland

Få en snedker til din personlige bolig

Kvalitet er et håndværk for sig. Kombineret med fingersnilde og 15 års erfaring er kvaliteten på det arbejde, du får leveret af din snedker hos Meyland Tømrer & Snedker i den bedste klasse.

Har du brug for en snedker, der kan levere snedkerarbejde i bedste kvalitet til aftalt tid og aftalt pris, så er det os, du skal kontakte. Vi er din snedker indenfor opgaver, der blandt andet tæller:

  • Gulve
  • Fodlister
  • Køkkener
  • Indvendige døre
  • Samt alt andet arbejde for en effektiv snedker

Vi gør meget ud af, at det håndværk, vi som snedker leverer hos dig, matcher dine ønsker og behov for en personlig bolig med sans for detaljen og håndværket i sin helhed.

En snedker til alle

Uanset om du er på udkig efter en snedker til din private bolig, et erhvervslokale, en boligforening eller noget helt fjerde står vi til rådighed. Som professionel snedker er det underordnet for os, hvor vi skal udføre arbejdet, blot arbejdet lever op til dine forventninger, er vi tilfredse. Med mere end 15 års erfaring som snedker har vi haft mangeartede opgaver, og vi siger aldrig nej til en udfordring, hvis vi ved, at vi har kompetencerne til at lykkes med et mere end tilfredsstillende resultatet for dig som kunde.

Din snedker kommer til Århus

Meyland Tømrer & Snedker arbejder primært i Århus, men rigtig mange af vores opgaver ligger hos kunder i det meste af Djursland. Bor du i Aarhus eller omegn – f.eks. Risskov eller Egå, er vi derfor altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme, som kun en professionel snedker kan gøre det.

Indhent et tilbud på dit næste projekt

pattern
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland/
https://www.meyland-tomrer.dk/
#06377B
style1
scrollauto
Loading posts...
#ffffff
on
none
loading
#ffffff
Sort Gallery
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off