Forsikringsskader

Lad os hjælpe dig ud af en ærgelig situation

Forsikringsskader

MEYLAND Tømrer & Snedker reparerer og udbedrer alle typer skader på bygninger og boliger, både for private og erhverv.
Vi arbejder ikke kun for udvalgte forsikringsselskaber, så kontakt os uanset hvilket forsikringsselskab du måtte have. Vi varetager altid forsikringstagerens interesser, lige fra første besigtigelse af skaden, til tømrerarbejdet er udført.

Brandskader

MEYLAND Tømrer & Snedker har gennem tiden fået erfaring med at genopbygge boliger, der har været udsat for brand. Her er det vigtigt at vi kommer hurtigt på banen, så vi kan komme til at påvirke genopbygningen positivt, og undgå eventuelle fejl, der kan være svære at rette op på senere i en arbejdsproces.

Vandskader

At få en vandskade i sin bolig, kan få omfattende konsekvenser for dig og din familie. Det er vigtigt ved store og små vandskader, at der reageres hurtigt, så skaden ikke forværres.

Stormskader

Når der har været storm eller orkan så er det typisk taget og husets gavle der har taget skade. De fleste stormskader sker desværre på grund af for dårligt udført arbejde. Både af håndværkere, der ikke har gjort deres arbejde håndværksmæssigt korrekt. Men også af ingeniører, der ikke har formået at krav til stormsikring er overholdt.

forsik

MEYLAND Tømrer kan kontrollere tagkonstruktionen på dit hus, og sikre den, hvis vi finder det nødvendigt. Er dele af taget først blæst væk, så er det vigtigt at få afdækket hurtigst muligt, for at modvirke følgeskader fra vejr og vind.

Kontakt MEYLAND Tømrer & Snedker for en snak om dine forsikringsskader, så hjælper vi dig videre!

Indhent et tilbud på dit næste projekt

pattern
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland/
https://www.meyland-tomrer.dk/
#06377B
style1
scrollauto
Loading posts...
#ffffff
on
none
loading
#ffffff
Sort Gallery
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off