Gulv og gulvarbejde

Gulv og gulvarbejde i Aarhus, Risskov, Egå & Djursland | Alt i gulve

Meyland Tømrer & Snedker lægger dit gulv

Hvorfor bøvle med at lægge gulv på egen hånd, når du kan få en professionel tømrer til at lægge gulv hurtigt, præcist og efter håndværkets gyldne regler? Meyland Tømrer & Snedker kommer glædeligt og lægger gulv for dig, uanset om omfanget af dit gulv er lille til en privatbolig eller stort til et butikslokale eller klasselokale.

Gulv af høj kvalitet

Gulv er en væsentlig del af et byggeri, og skal lægges med håndværksmæssig kvalitet, fordi det skal holde længe, selvom det bliver gået på hver dag. En ting er selve kvaliteten af materialet en anden ting er kvaliteten hos håndværkeren, når dit gulv skal lægges. Vi har mere end 15 års erfaring i at lægge gulv, og vores kunder er altid tilfredse med resultatet. Det er vores garanti for høj kvalitet, uanset hvilket gulv du vælger.

Vi lægger alle trægulve

Skal det være et helt almindeligt gulv af en af de mest populære træsorter? Eller skal der kræses lidt ekstra for kvaliteten med eksempelvis et Dinesen gulv? Det er helt op til dig, hvilket gulv du ønsker. Vi lægger alle typer trægulve, og vi gør det for private boligejere, erhverv, boligforeninger, og hvem der ellers har brug for en professionel håndværker til at lægge gulv.

Et gulv i Århus, Risskov, Egå & Djursland

I Aarhus er der efterhånden en del, som til dagligt sætter fødderne på et gulv, vi har lagt. Skal vi også lægge dit gulv i Aarhus eller omegn? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud, og hør hvad vi kan tilbyde dig indenfor lægning af gulv.

Høvling og slibning af gulv bliver løst af gode og professionelle samarbejdspartnere.

gulve

Indhent et tilbud på dit næste projekt

pattern
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland/
https://www.meyland-tomrer.dk/
#06377B
style1
scrollauto
Loading posts...
#ffffff
on
none
loading
#ffffff
Sort Gallery
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off