Kompetencer

Vi har over 15 års erfaring!

Tagarbejde

komp_tag

Hos MEYLAND Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring inden for tagarbejde og tagrenovering.

Taget er det vigtigste værn mod vejr og vind, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden – og til sidste ender med at blive rigtigt dyrt at rette op på!

Renoveringarbejde

komp_nybyg

Er det en lille skade på dit tag, der skal udbedres eller et omfattende projekt indendørs, der kalder på renovering?

Uanset størrelsen på dit behov for renovering, er vi klar til at hjælpe. Selv de mindste skader kan betyde en verden til forskel, hvis ikke de udbedres, og det ved vi alt om.

Døre og vinduer

komp_vinduer

Hvis dine døre og vinduer er ved at være godt nedslidte og derfor trænger til renovering eller endda til en udskiftning, så kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger.

Med en renovering af dine døre og vinduer kan vi udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag. Delvist nedbrudt træ kan udskiftes.

Ny- og tilbygninger

komp_nybyg

MEYLAND Tømrer & Snedker udfører alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer. Vi er med hele vejen.

Vi udfører montering af køkken, badeværelse, osv, både de mindre renoveringsopgaver, men også som hovedentreprise på større projekter.

Ombygning

komp_tag

Det, der engang var din boligdrøm, kan med tiden have ændret sig til nye drømme, og så er det godt at kende en tømrer, som kan opfylde disse nye drømme.

Meyland Tømrer & Snedker er eksperter i ombygning, og med mere end 15 års erfaring har vi prøvet alt.

Gulvarbejde

komp_forsik

Hvorfor bøvle med at lægge gulv på egen hånd, når du kan få en professionel tømrer til at lægge gulv hurtigt, præcist og efter håndværkets gyldne regler?

Meyland Tømrer & Snedker kommer glædeligt og lægger gulv for dig, uanset omfanget af dit gulv.

Forsikringsskader

komp_forsik

Vi reparerer og udbedrer alle typer skader på bygninger og boliger.

Vi arbejder ikke kun for udvalgte forsikringsselskaber, så kontakt os uanset hvilket forsikringsselskab du måtte have. Vi varetager altid forsikringstagerens interesser, lige fra første besigtigelse af skaden, til tømrerarbejdet er udført.

Snedkerarbejde

komp_vinduer

Kvalitet er et håndværk for sig. Kombineret med fingersnilde og 15 års erfaring er kvaliteten på det arbejde, du får leveret af din snedker hos Meyland Tømrer & Snedker i den bedste klasse.

Har du brug for en snedker, der kan levere snedkerarbejde i bedste kvalitet til aftalt tid og aftalt pris, står vi parat.

Indhent et tilbud på dit næste projekt

pattern
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland/
https://www.meyland-tomrer.dk/
#06377B
style1
scrollauto
Loading posts...
#ffffff
on
none
loading
#ffffff
Sort Gallery
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off