Håndværkerfradrag

Spar penge på din opgave med håndværkerfradraget

Træk 12.500 kr. fra i skat med håndværkerfradrag!

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) på op til 12.500 kr. om året inklusiv moms og arbejdsløn til service og vedligeholdelse på din bopæl – herunder tømrer- og snedkerarbejde. Vi er gerne behjælpelige med at udfylde de nødvendige papirer mv. Så giv os endelig et kald på tlf: 6130 8263 for yderligere info og tilbud på dit byggeprojekt.

Håndværkfradraget er et fradrag i den skattepligtige indkomst på samme måde som for eksempel kørselsfradraget. Bemærk endvidere at fradraget nu også gælder sommerhuse og fritidsboliger.

Du kan spare ca. 5.000 kr.

Da skatten i en gennemsnitskommune er ca. 22,7 procent, vil du typisk kunne spare ca. 5.000 kr. kroner i skat, hvis du får et fradrag på 12.500 kroner. Det betyder, at du f.eks. kan få lavet tømrerarbejde for ca. 6.000 kr. hvoraf ca. 2.000 kr. er betalt af fradraget.

Fradraget er pr. person

Flere personer i din husstand kan få fradrag for den del af en udgift, som de hver i sær har betalt.

Ægtefæller og samlevere med fælles økonomi kan dog som de eneste dele, som de har lyst, og trække hver deres del af en regning fra, selvom den ene har betalt hele regningen. Hvis f. eks. Børn over 18 år i en husstand skal have fradrag for udgiften, skal de have betalt et beløb svarende til fradraget. Beløbet skal betales elektronisk, enten til håndværkeren eller til forældrene i forbindelse med forældrenes betaling af beløbet til håndværkeren.

Vi ser frem til at høre fra dig!

A4 løsblad.indd

Indhent et tilbud på dit næste projekt

pattern
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland/
https://www.meyland-tomrer.dk/
#06377B
style1
scrollauto
Loading posts...
#ffffff
on
none
loading
#ffffff
Sort Gallery
https://www.meyland-tomrer.dk/wp-content/themes/meyland
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off